ماه لاجون پیتزای ترکیه ای

برترین ها: "لاه ماجون"، مخفف کلمه "لحم عجین"، به معنای "گوشت و خمیر" است که از خمیر گرد و نازکی تشکیل می شود و روی آن گوشت چرخ کرده و سبزیجات خرد شده مانند پیاز، گوجه فرنگی و جعفری می ریزند و می پزند. معمولاً روی آن لیموی تازه می ریزند و آن را لوله کرده و با ترشی، گوجه فرنگی، فلفل، پیاز، کاهو و بادمجان کبابی به همراه دوغ میل می کنند.

 


مواد لازم برای خمیر لاه ماجون:


· 5 فنجان آرد

· یک و نیم فنجان شیر (یا آب)

· یک چهارم فنجان روغن نباتی

· 3 قاشق چایخوری نمک

· 1 قاشق چایخوری شکر

· یک و نیم بسته کوچک مایه خمیر (10 گرم)

دستور تهیه خمیر:

همه مواد خمیر را در کاسه یا میکسر مخلوط کنید. حدود 5 دقیقه با دست ورز دهید و بگذارید دو ساعت بماند. خمیر لاه ماجون مانند خمیر پیتزا نیست که بتوان گفت بخش اصلی غذا را تشکیل می دهد. نکته مهم در تهیه لاه ماجون مخلوط گوشتی آن است، نه خمیر. در حالیکه خمیر را گذاشته اید تا ور بیاید، مخلوط گوشت را آماده کنید.


مواد لازم برای مخلوط گوشت:

· نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده

· 1 عدد فلفل قرمز

· نصف فلفل سبز

· 2 عدد گوجه فرنگی

· 1 عدد پیاز بزرگ یا 2 عدد پیاز متوسط

· 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی

· 2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا

· یک و نیم قاشق چایخوری زیره آسیاب شده

· یک و نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه

· 2 قاشق چایخوری نمک

· کمی جعفری

· یک و نیم فنجان روغن زیتون

دستور تهیه:

1. فلفل، گوجه فرنگی، جعفری و پیاز را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا همه چیز خوب خرد شود.


2. جعفری را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.


3. این مخلوط باید غلظتی بین غلظت رب و سس داشته باشد.


4. حالا رب، روغن زیتون و ادویه را به گوشت اضافه کنید و با دستتان مخلوط کنید تا یکنواخت شود.


5. بدین ترتیب همه مواد را مخلوط کنید و آماده کنید.


6. وقتی خمیر ور آمد، آن را به گلوله های مساوی تقسیم کنید. اندازه این گلوله ها به اندازه دلخواه لاه ماجون شما بستگی دارد. می توانید اندازه آنها را کمی بزرگتر از توپ پینگ پنگ بگیرید. روی گلوله ها را بپوشانید تا خشک نشوند.


7. روی سطح صافی آرد بپاشید و با وردنه گلوله ها را باز کنید. خمیر لاه ماجون باید خیلی نازک و در حد 2 میلیمتر باشد. مواد روی آن نیز نباید زیاد باشد. پس یک قاشق از مخلوط یا کمی بیشتر، برای هر گلوله خمیر کافی است. با قاشق مواد را روی خمیر پهن کنید.


8. در حالت ایده آل لاه ماجون باید در تنور پخته شود. اگر امکان پخت در تنور ندارید، داخل پیتزاپز یا فر بپزید. فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید و لاه ماجون ها را حدود 5 تا 10 دقیقه بپزید. در پیتزاپر حدود 3 دقیقه بپزید.


9. برای سرو کردن آنها، رویشان آب لیموی تازه بچکانید و روی آن سالاد سبزیجات ریخته و لوله کنید و میل کنید.

هر از گاهي سلام

با سلام خدمت دوستاي گلم  

خيلي دلم ميخواد دوباره بنويسم ولي به شدت گرفتار بچه هام  امسال سومين ساليه كه بچه ها رو خودم ميبرم مدرسه +اينكه آناهيد امسال رفته پيش دبستاني  من نه أهل گوشي هستم نه كانال تلگرام دارم نه پيج اينستا من برنامه ي يك هفته ي بچه ها رومينويسم مطمعنم  بهم حق ميدين نتونم  بنويسم  😜

آناهيد شيفت ثابت صبح از ٨تا ١٢

الناز شيفت ثابت صبح از ٧تا ٢بعدازظهر 

آيناز چرخشي يه شيفت صبح يه شيفت ظهر تا ٥:٢٠

روزاي شنبه و چهارشنبه از ٦:١٥ بعد از ظهر تا ٧:٤٥كلاس زبان آناهيد 

سه شنبه و يكشنبه از ٦:٣٠تا ٨:١٥شب كلاس زبان الناز 

شنبه ها تو همون محل كلاس زبان آيناز الناز هم كلاس موسيقي داره تا ٨شب 

دوشنبه ها هم از ساعت ٥:٣٠ تا ٦:٣٠الناز كلاس رياضي داره بعدش خودم و بايد برسونم آموزشگاه موسيقي آناهيد و آيناز تمرين كنسرت دارن 

پنجشنبه هم ساعت ٩صبح تا ١١الناز تو مدرسه اش كلاس علوم داره  🤕🤒

حالا اين برنامه رو با كار خونه و ...... تركيب كنيد ببينيد چي ميشه  باور كنيد من بيشتر اوقات گوشيم و جا ميزارم چون وقت استفاده ازش و ندارم😉

سلام مجدد

با سلام 😂من هنوز زنده ام 😜ولي هنوز وقت ندارم بنويسم فقط اومدم يه إبراز وجود كنم برم 🤓انشالله بعد از تموم شدن مدرسه ي بچه ها ميرسم خدمتتون 💋❤️

گراتینه ی اسفناج+دستور سس بشامل و دستور خمیر پیتزا فوری

با سلام دوستان عزیزم رمضان بر همگی مبارک

بالاخره امتحانات بچه ها تموم شد و بالاخره وقت گیر آوردم آپ کنم

گراتینه ی اسفناج غذایی خوشمزه و بسیار غنی است و یکی از روشهایی که میشه اسفناج و به خورد بچه ها ی بد غذامون بدیم

خلاصه کلی خواص داره +اینکه واقعا خوشمزه است

مواد لازم برای 8 تا 10 نفر

اسفنج یک کیلو -سیب زمینی سه عد متوسط - قارچ رب کیلو -پنیر پیتزا به مقدار لازم بستگی به ذاعقه اتون داره -خمیر پیتزا که دستورشو قبلا گذاشتم ولی دوباره یه مروری میکنم تا یادتون بیاد و سس بشامل -مقدار کمی آویشن و نمک و  فلفل

سس بشامل یا سس سفید =یک کره ی 50 گرمی را در تابه آب کنید یک قاشق ارد سفید و توی اون تفت بدین بعد یک لیوان شیر و بهش اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا غلظتش به غلظت سس برسه روش و نمک و فلفل سیاه بریزید و یکم هم جوز هندی اگه دوست دارید رنده کنید روش و هم بزنید و بزارید کنار

1- با هم خمیر درست کنیم البته چون میخوایم زود بشه به جای مخمر نان بکینگ پودر بریزید    ارد سفید یک لیوان و الک کنید  وسطشو گود کنید یک عدد تخم مرغ +1/4پیمانه روغن مایع یا زیتون +نمک +بکینگ پودر 1/2ق چ و بریزید وسط اون گودیه با دست کم کم مخلوط کنید و همونطوری با دست کم کم آب بپاشید روش تا خمیرمون بشه خمیر و به دست نچسبه یکم آرد بپاشید روش و بزارید نیم ساعت بمونه

2-تو این مدت اسفناج هارو خورد کنیدبشورید  و بدون آب  بریزید تو قابلمه و بزارید بپزه و نرم بشه و آبش برچیده شه

3-سیب زمینی ها و فارچ هارو بشورد خورد کنید و سیب زمینی هارو حلقه کرده و سرخ کنید  و قارچهارو هم تفت یدین

4- حالا خمیر پیتزا رو تو ظرف پهن کنید و بزارید 5 دقیقه تو فر تا یکم نیم پز بشه

5-رب گوجه به خمیر بمالید و روش یکم پنیر پیتزا بریزید

6-اسفناجها رو بریزید روش و روش یه لایه ی دیگه پنیر بریزید

7-سیب زمینی هارو بچینید روش

8-روی سیب زمینی ها سس بشامل بریزید و بعد روی سس قارچهارو بریزید و یکم هم پنیر پیتزا بریزید روش یکم آویشن هم بپاشید روش و بزارید تو فر با درجه ی 170به مدت 10 دقیقه تا پنیر آب بشه و یکم هم روش طلایی بشه 

اینم نتیجه ی خوشمزه اش با سس خردل و سس کچاب میل کنید توش جانتون